Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 01.12 - 03.12.2023 г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 04.12 - 05.12.2023 г. по реда на постъпване!

VDLV Nic Salts 20mg 10ml

Открийте гамата E Liquid Vincent Dans Les Vapes
(или VDLV) е марка, която е много добре позната и известна от всички вейпъри във Франция. Истинска референция в областта, VDLV предлага електронни течности за електронни цигари.

VDLV Nic Salts 20mg 10ml

са произведени във Франция, базирани на естествени хранителни аромати и натурални екстракти от плодове и растения, за висок резултат, както по отношение на безопасността, така и на ароматите. Бързо открийте цялата гама и намерете

VDLV Nic Salts 20mg 10ml

,който отговаря на вашите предпочитания: на простотата,класическото Marshall Blond, свежестта на Menthe Glaciale (Iced Mint), гурме VDLV Cola, Grande Mendez: оригиналността на първокласния комплекс или дори изненадата, създадена от Classic, Maté Vert… Вашата

VDLV Nic Salts 20mg 10ml

e течност, която не е много скъпа във VaperBG.com, предлагаща широка гама от Vincent Dans Les Vapes E Liquids на много разумни цени. Изберете вашата идеална VDLV e течност, дозировката на никотина и просто добавете към вашата количка. Искате ли да икономисвате? Защо не купите всички презареждания на VDLV течности, които са налични на уебсайта: При 60 лева имате безплатна доставка.. Сега е моментът да се възползвате!

VDLV Nic Salts 20mg 10ml

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“.Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели.В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.