Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

VAPLO MUR Shake & Vape предлага така наречените “премиум” течности,които са само за ценители с много изтънчен вкус и дългогодишни Вейпъри.Безполезно е да се говори за това колко са хубави,ще Ви оставим Вие да решите и прецените сами-всеки със своя индивидуален вкус.Предлага се за първи път на Българския Вейпър,след като персонала на VaperBG.com,се запозна (и тества) с тях на VAPEXPRO ATHENS 2019,Гърция.

VAPLO MUR Shake & Vape 60ml

са Течност за електронни цигари на Vaplo. Vaplo e-течности и аромати се произвеждат в Европейския съюз.Продуктите им се произвеждат по всички строги европейски спецификации само с най-висококачествени съставки.Те създават продукти,които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Vaplo представя серията Shortfill Mur, гама от внимателно подбрани аромати,които ще Ви развълнуват.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Бутилката съдържа 50ml течност,срока на годност,име на производителя и разпространителя,и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на Европейският Съюз.
Съдържание:50ml.течност (75%VG / 25%PG – База и Аромат),в бутилка с капацитет от 60ml.;Капачка за деца (детски контрол);Съставки: 25% Пропиленгликол (PG),75% Растителен Глицерин (VG) и  Аромат.

Производител: Vaplo,EU
Марка: Mur (Shortfill)
Капацитет: 60ml.
Никотин : 0mg
Съдържание: 50ml.течност – 25% Пропиленгликол (PG),75% Растителен Глицерин (VG) и  Аромат.
Аромат: сладки

VAPLO MUR Shake & Vape 60ml Shortfill

е от течностите за електронни цигари,които могат веднага да бъдат изпарявани,след като им прибавите 10 ml база или никотинов шот.Те са продукт без никотин и имат по-висока концентрация на аромат от обикновената течност за електронни цигари и са предназначени за смесване с базова течност в бутилката.Не е необходимо да отлежават за най-добри резултати,а само да смеси с основа,да разклатите и е готово да изпарите.Разклатете добре и веднага можете да изпарите тази приготвена от Вас и по свой вкус е-течност.Смеси,Разклати и Изпари.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Смеси,Разклати и Изпари!Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.Винаги смесвайте (правете) Вашите течности за електронни цигари в чисти,проветриви и недостъпни за деца места.Работата с никотинови е-течности трябва да се извършва внимателно,затова ви препоръчваме да носите ръкавици и очила.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

-22%
Original price was: 24,00 лв..Current price is: 18,80 лв..
+ 82 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!
-22%

VAPLO MUR Shake & Vape

Mur Sugar Mama 20ml for 60ml

Original price was: 24,00 лв..Current price is: 18,80 лв..
+ 82 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.