Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Coffee Mill Аромати е оригинален продукт в оригинална опаковка произведен от Ирландската компания Coffee Mill , в САЩ. Те гарантират,че техните концентрати са без диацетил (diacetyl),без ацеталдехид (acetaldehyde) и без ацетил (acetyl).Coffee Mill предлагат колекция от невероятни гурме рецепти и освежаващи вкусове,много близки до сладкиши и десерти,със смес от плодове.Coffee Mill е известен в цял свят с уникалните си вкусове,които са много характерни и богати на вкус.Продават се в бутилки от 10 ml с капачка,защитена от деца.Съдържа аромат и пропиленгликол.Всяка бутилка е със срок на годност.Техните продукти,отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD.,и не съдържат доказано вредни вещества.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Производител: Coffee Mill,САЩ
Съдържание: 10ml концентриран аромат(DIY)
Препоръчителна смес: 10%
Време за отлежаване: 3 дни
Никотин : 0mg
Аромат: плодове

Coffee Mill

е аромат,който трябва да се смеси с основа,за да се изпари.В никакъв случай не трябва да се използва самостоятелно.Този аромат трябва да се прибави към базов разтвор преди употреба и да се разклати добре.Препоръчителното съотношение за смесване е 10%-20%,в зависимост от необходимата сила на аромата и нуждите на потребителя.Някой от нашите клиенти казват,че веднага го изпаряват след размесване с базов разтворникотинов шот),но за оптимален вкус е желателно да изчакате от 2 до 7 дни преди употреба.

Coffee Mill Аромати

е ОРИГИНАЛНИЯТ КОНЦЕНТРИРАН аромат,вкус на PG основа и НЕ Е ГОТОВ за директна употреба,и трябва да се СМЕСИ с базов разтвор,и да се разклати добре.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.