Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Показване на 9 резултата

Twelve Monkeys Shake & Vape е продукт без никотин и има по-висока концентрация на аромат от обикновената течност за електронни цигари и е предназначена за смесване с базова течност в бутилката. Следователно тази бутилка от 60 ml съдържа 50 ml ароматен концентрат. Добавете никотинов бустер ( базова течност ) към Twelve Monkeys Shake & Vape за да получите течност с количество никотин по Ваш избор и по-голям обем от предлаганите на пазара. Разклатете добре и веднага можете да изпарите тази приготвена от Вас и по свой вкус е-течност. ” Дванадесетте маймунки ” в момента е много популярна e-liquid марка, която е спечелила няколко награди. Течностите Shake & Vape се произвеждат в Канада, според най-строгите изисквания за качество.

Twelve Monkeys Shake & Vape

са предназначени за търсачите на екстремни и уникални вкусове. Също така и за любителите на плътните кадифени облаци от пара!

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено. Да се съхранява на хладно и сухо място. Избягвайте излагането на директна слънчева светлина. За продължително съхранение сложете в хладилник. Преди употреба се разклаща добре. Използвайте до датата на корпуса!!! Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби. Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване! Никотина е токсичен, при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун!!! При неразположение обадете се в центъра по токсикология на телефон 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари! Не се пие / поглъща! Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и / или кърмене. Да се съхранява извън обсега на деца!!!

.

Twelve Monkeys Shake & Vape

KANZI 50ml for 60ml by Twelve Monkeys

22,80 лв.
22,80 лв.
22,80 лв.
22,80 лв.