Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Flavourtec аромати за овкусяване и приготвяне на течности за електронна цигара по Ваш вкус са концентрати,към които се прибавя база и /или никотинов шот.Бутилка е снабдена с предпазна капачка,за да се предотврати отварянето от деца.

Параметри на вкуса / ароматите на FLAVOURTEC:
Съдържание: пропиленгликол и аромат
Обем: 10 ml
10 ml бутилка с капкомер
Препоръчителна дозировка: 3-7%
Време на зреене / разтваряне на сместа: 2-10 дни.Не забравяйте да разклатите добре!

Flavourtec аромати

не са готови за употреба течности и не могат да бъдат употребявани като такива!!!FLAVOURTEC  е един от водещите производители на Течности за електронни цигари произведени в Европейският Съюз с най-строги стандарти.Отличават се с отличното производство на пара,мощност и чистота на вкуса.С помоща на

Flavourtec аромати

за овкусяване Вие може да създадете своя течност.Ако не знаете какъв е вкусът е желателно към базата първоначално да прибавите малко количество от аромата.Ако вкусът е слаб винаги може да прибавите още аромат,но е препоръчително да изчакате 48 часа.Не забравяйте да разклатите добре преди употреба!!!

Внимание!!!Ароматите не са готови за употреба течности за електронни цигари и не могат да бъдат употребявани като такива!!!Ароматите не са хранителна добавка!!!Само за употреба в електронни цигари!Не пий!Да се пази от деца и домашни животни!

Важно!!!Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и / или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца.!!!

-37%
4,40 лв.
+ 18 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!
-37%
4,40 лв.
+ 18 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!
+
Очаквайте Скоро
6,00 лв.
+ 26 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.