Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vavo Shake & Vape

VaperBG.com vavo shake and vape 50ml

Vavo Shake & Vape – когато искате да опитате нещо специално!

Vavo Shake & Vape е тук, за да реши тази дилема и да направи употребата на е-цигара още по-приятна и вълнуваща.

За желаещите да направят своя течност се предлага серията Vavo ( Shake & Vape) на FLAVOURTEC .Те се отличават с неповторими вкусове,които не могат да се намерят никъде другаде!

Всичко, което трябва да направите, е да изберете смес, да разклатете добре и след това да я ползвате с удоволствие.

Vavo Shake & Vape  Bulgaria
Vavo Shake & Vape Bulgaria

Предлагаме най-добрата гама от аромати с които сами да “шейкнете” някои от най-популярните рецепти. Създайте свой уникален вкус и споделете удоволствието от употребата на Vavo Shake & Vape с приятелите си.

Vavo Shake & Vape е дело на лидера в разработването и представянето на течности за е-цигари  FLAVOURTEC . Течности за електронни цигари на полската фирма FLAVOURTEC предлагани в  онлайн магазин kyk0.com са внос от фирма АРХОН 7 ООД.

Течността е със състав от 75% VG и 25% PG.

Съдържанието на продукта включва 50 мл е-течност без никотин в бутилка от 60 мл.

Vavo Shake & Vape – Вкусове и аромати:

– Blue е свежа електронна течност с перфектен микс от вкусни прясно набрани боровинки, с нотка на карамелизирани ябълки и свеж лек ментол.
– Dragon milk е перфектен микс от Драконов плод, кремообразно мляко и бисквитки.
– Pink Raspberry представлява букет от аромати на различни червени плодове и ментол.

И трите продукта притежават един наистина фин и ненатрапчив охлаждащ ефект. Усещането след употребата на Vavo Shake & Vape е реалистично и приятно. Доброто впечатление, което остава след ползването на новите течности оправдава инвестицията и създава едни наистина трайни фенове на Vavo Shake & Vape.

Ние никога не препоръчваме течност за е-цигари, който не сме пробвали лично! Затова сега с удоволствие представяме това кратко, но вълнуващо ревю на Vavo Shake & Vape. Плюсовете на новата течност са:

– добър микс от класически и екзотичен вкус
– щадящи към вашите е-цигари
– атрактивна марка
– приятни аромати
– не са прекалено сладки
– притежават балансиран и ненатрапчив охлаждащ ефект.

Vavo Shake & Vape са прости, желани вкусове и аромати, които ще запазят  експлоатационния живот на вашата е-цигара. Те не са натоварени с изкуствени подсладители, като някои други марки, които се предлагат на пазара. Всеки аромат е внимателно проектиран, за да се получи като краен резултат пара с добре дозирана сладост. Опаковките са класически и привлекателни, а течността идва като отговор на този чист, свеж и привлекателен вид.

След като ги опитате, ще разберете защо Vavo Shake & Vape ще се превърнат във ваш предпочитан избор.

Вашият коментар

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.