Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 01.12 - 03.12.2023 г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 04.12 - 05.12.2023 г. по реда на постъпване!

Drip Hacks One Shots Shake & Vape са с по-висока концентрация на аромат от обикновената е-течност и по-голямо количество. Съдържание: 0mg. никотин, 50ml течност-смес от концентриран аромат и база, в бутилка с капацитет от 250ml. Добавете никотинов бустер ( базова течност ), към Drip Hacks 250ml за да получите течност с количество никотин по Ваш избор и по-голям обем от предлаганите на пазара. Разклатете добре и оставете да отлежи според предписанията на етикета.

Drip Hacks One Shots Shake & Vape са водещи специалисти на UK (Обединеното кралство) E Liquid концентрати. Те създават продукти, които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Бутилката съдържа 50ml (20%) течност, срока на годност, име на производителя и разпространителя, и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на Европейският Съюз.
Съдържание: 50ml. аромат и PG, в бутилка с капацитет от 250ml.; Капачка за деца (детски контрол); Съставки:Пропиленгликол, аромат.

Важно!!!Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!! Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!!Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.