Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 01.12 - 03.12.2023 г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 04.12 - 05.12.2023 г. по реда на постъпване!

Cafe Racer Flavorshots се утвърди като една от водещите световни марки за течности употребявани в електронни цигари.Cafe Racer Hand Crafted E-Liquid,Encinitas,Калифорния,САЩ постоянно разработва качествени аромати със страхотни вкусове.Те използват само най-добрите USP / хранителни съставки и най-добрият наличен никотин от фармацевтичен клас.Техните смеси са строго тествани и не съдържат диацетил.Тяхната течност е направена в лаборатория,сертифицирана по GMP и ISO:22716:2007,разположена в Южна Калифорния.Те създават продукти,които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com.

Cafe Racer Flavor Shots 60ml има по-висока концентрация на аромат от обикновената е-течност и е предназначена за смесване с базова течност в бутилката.Следователно тази бутилка от 60 ml съдържа 20 ml ароматен концентрат.Добавете 40 ml  (никотинов бустер )базова течност ,към

Cafe Racer Flavorshots 60ml

за да получите течност с количество никотин по Ваш избор.Разклатете добре и веднага може да изпарите така приготвената от Вас течност,но за по добър вкус оставете да отлежи 2-4 дни.

ВАЖНО:Този продукт не е предназначен за директна употреба.Той е концентриран PG/VG аромат и се нуждае от допълнителна обработка и разтваряне!

За да постигнете желаният от Вас никотин Добавете от 20mg Никотинов шот Долейте от Нулевата База към бутилката
0 mg Не – 0 ml 40 ml
1.5 mg 5 ml 35 ml
3 mg 10 ml 30 ml
6 mg 20 ml 20 ml
9 mg 30 ml 10 ml

Горните примери са изчислени в случай на добавяне на Fusion 10ml / 20mg никотин. Ако се нуждаете от повече от 1 бутилка никотин,препоръчва се да се разклаща добре,преди да се добави следващата.

Марка: Cafe Racer Flavour Shots
Производител: Cafe Racer Hand Crafted E-Liquid,Encinitas,Калифорния,САЩ,(760) 456-7406
Съдържание: 20ml концентриран аромат(PG/VG База).
Капацитет: 60ml.
Бутилка пластмасова с детски контрол
Време за отлежаване: 2 дни
Никотин : 0mg
Пропиленгликол (PG)/Растителен глицерин(VG): 30/70
Аромат: различни комбинации-тютюн,карамел

ОРИГИНАЛНИЯТ

Cafe Racer Flavor Shots 60ml

съдържа 20ml ароматизиран PG/VG концентрат и е предназначен само за употреба в електронна цигара,но НЕ Е ГОТОВ за директна употреба,а трябва да се СМЕСИ с базов разтвор,и да се разклати добре.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“.Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели.В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

-38%

Cafe Racer Flavorshots

Lucky Bastard 50ml for 60ml

Марка: Cafe Racer
(1) 14,80 лв.
+ 64 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.