Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Black 2x10ml са Удивителни и единствени по рода си течности!Създадени по оригинални и смайващи сетивата рецепти,които ще очароват и изненадат всички  вейпъри.

Black 2x10ml

са течности за електронни цигари на Theliquids lab. Те създават продукти,които отговарят на изискванията на европейските насоки за ТПР. Продуктите на Liquids Lab са произведени в строго регулирана стерилна среда от добре квалифициран персонал,от първокласни съставки,произведени в Европейският Съюз и САЩ,зрели смеси и съхранявани в контролирани идеални температурни условия.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД,0879909016, www.VaperBG.com

Black 2x10ml

се отличават с чистота на тютюнев вкус.Кутията им съдържа 2 Бутилки от по 10ml готова течност,срока на годност,име на производителя и разпространителя,и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на Европейският Съюз.
Съдържание:0,6,11,16mg. никотин,2 по 10ml готова течност за електронни цигари;Капачка за деца (детски контрол); Съставки: Пропиленгликол,Растителен Глицерин,Аромат и Никотин.

E-течен състав:
Пропиленгликол (PG) и Растителен Глицерин: 50/50
Аромат: тютюн
Никотин – 0,6,11,16mg
Капацитет: 2 по 10ml

Важно!!!Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!!Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.