Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 01.12 - 03.12.2023 г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 04.12 - 05.12.2023 г. по реда на постъпване!

Twist E-Liquids Flavorshots е Американска марка Twist E-Liquids,печелила множество световни награди.Twist E-Liquids предлагат перфектно развити и балансирани аромати,уникални и със силно изпълнение,произведени в САЩ от висококачествени суровини.Произведени в Лос Анджелис и предлагани в над 50 страни по света-вече и в България,многократно награждаваните Twist E-Liquids предлагат най-добрите вкусови профили,вариращи от напитки,плодове и бонбони,до ментоли,соли и други десерти.

Twist E-Liquids Flavorshots Lemonade 20ml for 60ml са опаковани и пуснати на пазара в пластмасова бутилка от 60ml с капачка Child Proof и съдържат 20ml ароматен концентрат на PG основа.Съдържание:0mg. никотин,20ml течност-смес от концентриран аромат и база,в бутилка с капацитет от 60ml.Twist E-Liquids Flavorshots е уникална и впечатляваща течност за електронни цигари със сочни плодове,перфектна комбинация от сладък и остър вкус на лимон.Ще се почувствате успокоени и утешени,когато този освежаващ аромат се втурва към гърлото за да утоли жаждата Ви.

Twist E-Liquids Flavorshots Lemonade 20ml for 60ml има по-висока концентрация на аромат от обикновената е-течност и е предназначена за смесване с базова течност в бутилката.Следователно тази бутилка от 60 ml съдържа 20 ml ароматен концентрат.Добавете 40 ml  (никотинов бустер )базова течност ,към

Twist E-Liquids Flavorshots Lemonade 20ml for 60ml

за да получите течност с количество никотин по Ваш избор.Разклатете добре и веднага може да изпарите така приготвената от Вас течност,но за по добър вкус оставете да отлежи 2-4 дни.

ВАЖНО:Този продукт не е предназначен за директна употреба.Той е концентриран PG аромат и се нуждае от допълнителна обработка и разтваряне!

За да постигнете желаният от Вас никотин Добавете от 20mg Никотинов шот Долейте от Нулевата База към бутилката
0 mg Не – 0 ml 40 ml
1.5 mg 5 ml 35 ml
3 mg 9 ml 31 ml
6 mg 18 ml 22 ml
9 mg 27 ml 13 ml
12 mg 36 ml 4 ml

Горните примери са изчислени в случай на добавяне на Fusion 10ml / 20mg никотин. Ако се нуждаете от повече от 1 бутилка никотин,препоръчва се да се разклаща добре,преди да се добави следващата.

Марка: Twist E-Liquids
Производител: Twist E-Liquids , САЩ,15540 Roxford Ave,1.844.827.6790
Съдържание: 20ml концентриран аромат(PG База).
Капацитет: 60ml.
Бутилка пластмасова с детски контрол
Време за отлежаване: 4 дни
Никотин : 0mg
Пропиленгликол (PG): 20ml концентриран аромат(PG База)
Аромат: Плодове,Лимон,Лимонада

Twist E-Liquids Flavorshots Lemonade 20ml for 60ml

съдържа 20ml ароматизиран PG концентрат и е предназначен само за употреба в електронна цигара,но НЕ Е ГОТОВ за директна употреба,а трябва да се СМЕСИ с базов разтвор,и да се разклати добре.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“.Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели.В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

Twist E-Liquids Flavorshots

Декларации за опасност / класификация съгласно CLP наредбата
Моля,обърнете внимание на следните предупреждения за опасност

Пиктограми за опасност

Внимание!
Предупреждения за опасност
⇒ Вреден при поглъщане.
⇒ Може да предизвика алергична кожна реакция.
⇒ Предизвиква сериозно дразнене на очите.
⇒ Може да раздразни дихателните пътища.
Инструкции за безопасност
⇒ Ако е необходима медицинска помощ,имайте под ръка контейнера или етикета на продукта.
⇒ Да се съхранява на място,недостъпно за деца.
⇒ Измийте ръцете старателно след употреба.
⇒ ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Обадете се на центъра по токсикология на тел. 029154233  /лекар / … ако се чувствате зле.
⇒ АКО попадне В ОЧИ: Изплакнете внимателно с вода за няколко минути.Ако е възможно,отстранете всички съществуващи контактни лещи.Изплакнете допълнително.
⇒ Изплакнете устата.
⇒ Изхвърлете съдържанието / контейнера в подходящо съоръжение за рециклиране или обезвреждане,съгласно местното законодателство.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.