Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

The Brave Shortfill е серия течности за електронни цигари на френската фирма VapeFlam,и  е за дръзките и храбрите.Съдържание:0mg. никотин,50ml течност-смес от концентриран аромат и база в съотношение на 30PG / 70VG,в пластмасова бутилка с капацитет от 60ml,с капачка защита от деца.

VapeFlam е позиционирана на върха на пазара за електронни цигари поради многобройните директни партньорства с най-добрите производители на електронни цигари и течности в целия свят.Те създават продукти,които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD.Компанията е създадена в началото на 2016 в Ла Рошел,Франция и печели много награди.Нейните продукти за електронни цигари се предлагат вече и в България.

The Brave Shortfill 50ml for 60ml 0mg – Vapeflam има висока концентрация на аромат

и е предназначена за смесване с базова течност в бутилката.Следователно тази бутилка от 60 ml съдържа 50 ml ароматен концентрат и база 30PG / 70VG.Добавете 10ml (никотинов бустер )базова течност ,към

The Brave Shortfill

за да получите течност с количество никотин 3.3mg.Разклатете добре и веднага може да изпарите така приготвената от Вас течност,но за по добър вкус оставете да отлежи 24 часа.

ВАЖНО:Този продукт не е предназначен за директна употреба.Той се нуждае от допълнителна обработка и разтваряне!

За да постигнете желаният от Вас никотин Добавете от 20mg Никотинов шот Долейте от Нулевата База към бутилката
0 mg Не – 0 ml 10 ml
1.5 mg 5 ml 5 ml
3,3 mg 10 ml 0 ml
5.7 mg 20 ml 0 ml – по-голяма бутилка=70ml

Горните примери са изчислени в случай на добавяне на Fusion 10ml / 20mg никотин. Ако се нуждаете от повече от 1 бутилка никотин,препоръчва се да се разклаща добре,преди да се добави следващата.Не се препоръчва смесването с повече от два никотинови бустера,защото аромата ще бъде твърде разреден и ще загуби интензивността си.

Марка: The Brave
Производител: VapeFlam,Франция
Съдържание: 50ml .
Капацитет: 60ml.
Бутилка пластмасова с детски контрол
Време за отлежаване: 24 часа
Никотин : 0mg
Съотношение на: Пропиленгликол (PG)/Растителен глицерин(VG): 30/70
Аромат: гурме

The Brave Shortfill

съдържа 50ml течност и е предназначен само за употреба в електронна цигара,но НЕ Е ГОТОВ за директна употреба,а трябва да се СМЕСИ с базов разтвор,и да се разклати добре.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“.Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели.В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

The Brave Shortfill

Декларации за опасност / класификация съгласно CLP наредбата
Моля,обърнете внимание на следните предупреждения за опасност

Пиктограми за опасност

Внимание!
Предупреждения за опасност
⇒ Вреден при поглъщане.
⇒ Може да предизвика алергична кожна реакция.
⇒ Предизвиква сериозно дразнене на очите.
⇒ Може да раздразни дихателните пътища.
Инструкции за безопасност
⇒ Ако е необходима медицинска помощ,имайте под ръка контейнера или етикета на продукта.
⇒ Да се съхранява на място,недостъпно за деца.
⇒ Измийте ръцете старателно след употреба.
⇒ ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Обадете се на центъра по токсикология на тел. 029154233  /лекар / … ако се чувствате зле.
⇒ АКО попадне В ОЧИ: Изплакнете внимателно с вода за няколко минути.Ако е възможно,отстранете всички съществуващи контактни лещи.Изплакнете допълнително.
⇒ Изплакнете устата.
⇒ Изхвърлете съдържанието / контейнера в подходящо съоръжение за рециклиране или обезвреждане,съгласно местното законодателство.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.