Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dinner Lady Shake & Vape е продукт без никотин и има по-висока концентрация на аромат от обикновената течност за електронни цигари и е предназначена за смесване с базова течност в бутилката.Те са силно концентрирани и не са предназначени за директно изпаряване.Те трябва да се разреждат,за да се постигне приятно изживяване.Следователно тази бутилка от 60 ml съдържа 50 ml ароматен концентрат.Добавете 10 ml база с никотин към Dinner Lady Shake & Vape.Разклатете добре и веднага можете да изпарите тази приготвена от Вас и по свой вкус е-течност.

Dinner Lady Shake & Vape

е известен с това,че е с гурме и реалистичен вкус.Тези електронните течности идват от Великобритания (UK) според най-строгите изисквания за качество. Те предлагат невероятни гурме рецепти,много близки до сладкиши и десерти добре познати в Англия.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД,0879909016, www.VaperBG.com

Dinner Lady Shake & Vape

са предназначени за търсачите на екстремни и уникални вкусове.Също така и за любителите на плътните кадифени облаци от пара!

Важно!!!Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.Преди употреба се разклаща добре.Смеси,Разклати и Изпари!Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!!Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

-42%

Dinner Lady Shortfill

Cafe tobacco 50ml for 60ml

Марка: Dinner Lady
(1) 16,80 лв.
+ 73 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.