Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 18.07 - 21.07.2024г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 22.07 - 24.07.2024г. по реда на постъпване!

Vampire Vape Аромати е известен в цял свят с уникалните си вкусове,които са много характерни и богати на вкус.Продават се в бутилки от 30 ml с капачка,защитена от деца.Съдържа аромат и пропиленгликол.Всяка бутилка е с партиден номер и срок на годност.Vampire Vape е създадена през 2012 г. и са многократно награждавани.Техните продукти,отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Производител: Vampire Vape,UK
Съдържание:30ml концентриран аромат
Препоръчителна смес:10-20%
Време за отлежаване:7 дни
Никотин :0mg
Аромат: плодове

Vampire Vape Аромати

трябва да се прибави към базов разтвор преди употреба и да се разклати добре.Препоръчителното съотношение за смесване е 10%-20%,в зависимост от необходимата сила на аромата и нуждите на потребителя.Някой от нашите клиенти казват,че веднага ги изпаряват след размесване с базов разтворникотинов шот),но за оптимален вкус е желателно да изчакате от 2 до 7 дни преди употреба.

Vampire Vape Аромати

е ОРИГИНАЛНИЯТ КОНЦЕНТРИРАН аромат,вкус на PG основа и НЕ Е ГОТОВ за директна употреба,и трябва да се СМЕСИ с базов разтвор,и да се разклати добре.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

+
Очаквайте Скоро
7,88 лв.
+ 34 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!
(2) 18,00 лв.
+ 79 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!
(1) 7,88 лв.
+ 34 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!
18,00 лв.
+ 79 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.