Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 22.09 - 24.09.2023 г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 25.09 - 26.09.2023 г. по реда на постъпване!

Електронни цигри за еднократна употреба или така наречните още Електронно наргиле за еднократна употреба със и без никотин са новост във вейп индустрията.За всички начинаещи вейпъри при нас може да намерите богат асортимент от Електронни цигари за начинаещи с вградена батерия.Всички напреднали вейпъри ще останат изненадани от богатия избор на Електронни цигари за напреднали със сменяема батерия на мода.

Всички устройства са с елегантен дизайн и извивки.Те са предназначени за употреба с течни продукти съдържащи никотин (или без никотинови). Никотинът е пристрастяващ химикал.Предлаганите от нас цигари са съвместими с течностите за електронни цигари на FLAVOURTEC . Ние Ви препоръчваме големите течности на American Stars  за едно по-пълно удоволствие! Гаранцията на

Електронни цигари 

е 3 месеца от датата на покупка (важи датата на касовата бележка,която трябва да се представи при проблем,заедно с опаковката). Винаги зареждайте батериите на чиста и противопожарна повърхност. Никога не оставяйте батериите за зареждане без надзор. Препоръчваме Ви да използвате външно зарядно устройство за батерии, тъй като това спомага за балансирано зареждане и удължаване на живота на батерията и модела. Ако забележите видими повреди на батериите, моля,не ги използвайте. Винаги съхранявайте и транспортирайте батериите в безопасен,непроводим контейнер в контролирана среда. Моля,изхвърлете батериите,зарядните устройства или други електронни устройства в съответствие с местните закони.

Ние Ви предлагаме различни модели и известни марки Вейп цигари за напреднали и за начинаещи,и за еднократна употреба.При нас може да намерите различни комплаекти Цигари –  Vape,със никотин и без никотин.Също така предлагаме Електронни цигари на едро.Дистрибуция на течности за цигари и консумативи на магазини и фирми.

Забранено за лица под 18 години!!!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.