НЕРЕДНОСТИ,ВРЪЩАНЕ НА СТОКА И ОБЕЗПЕЧЕНИЕ

Общи условия за ползване на “VaperBG.com”

Част 8. – НЕРЕДНОСТИ,ВРЪЩАНЕ НА СТОКА И ОБЕЗПЕЧЕНИЕ

Молим Ви да отделите малко време,за да се запознаете с Политика за Нередности,връщане на стока и обезпечение,която можете да видите във всеки един момент,като потърсите линка

НЕРЕДНОСТИ,ВРЪЩАНЕ НА СТОКА И ОБЕЗПЕЧЕНИЕ

в долната част на всяка една наша страница.Моля,прочетете внимателно описаните по-долу условията,преди да използвате онлайн магазина в уебсайта https://vaperbg.com.

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ВРЪЩАНЕ

На стока в срок до 14 дни от получаването и

От дата …………… 20…..г.

1.Данни за клиент:

Трите имена :……………………………………………………………………

Телефон:……………………………….E-mail:……………………………

Адрес:……………………………………………………………………………

2.Данни за продукта:

Наименование/марка/модел на продукта………………………………………

3.Желая да упражня правото си на:

А)Връщане и замяна на продукта

Б)Връщане и възстановяване на заплатената сума

Банкова сметка

Имена на титуляря:………………………………………………………….

IBAN:………………………………………………………………………..

BIG:………………………………………………………………………………

4.Основание за връщане*:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

*Тава поле не е задължително, но ще ни помогне да отстраним проблем, ако сте наблюдавали такъв или да Ви предложим друг продукт ако желаете замяна.

С подписа си декларирам, че съм запознат(а) с условията за връщане на стоки на Вейпър Х ЕООД, описани на следващата страница.

Подпис:………………..

Изпратете този формуляр, заедно със стоката и съпътстващите я документи до : Офис Еконт: Пловдив Южен,тел.:0879909016, Вейпър Х ЕООД-служител

Моля, обърнете внимание, че куриерските разходи за връщането на продукта е за Ваша сметка!

Този формуляр ще Ви бъде изпратен по E-mail при желание от Ваша страна.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ НА КАКВИ УСЛОВИЯ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ВРЪЩАНИЯТ ПРОДУКТ:

Да е запазена оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на продукта.Пазете всичко,наистина всичко-кутии,книжки,найлончета и торбички-това ще Ви гарантира,че няма да бъдат наложени удръжки за липсваща окомплектовка.

Върнатия продукт трябва да бъде без следи от употреба,без драскотини,без следи от удари и с всички защитни покрития,които е имал при получаването му.Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите,че отговаря на очакванията Ви,но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и вид-това ще Ви гарантира,че няма да бъдат наложени удръжки за нанесени повреди и щети.

Оригиналната опаковка,всички книжки и документи,трябва да са здрави,да не са надраскани или повредени.-това ще Ви гарантира,че няма да бъдат наложени удръжки за липсваща или повредена окомплектовка.

При закупуване на повече от един идентичен продукт се позволява връщане на само 1брой разопакован продукт.Останалите ще бъдат приети само и единствено,ако всички кутии/опаковки са запечатани и не е повредена тяхната цялост.

Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от Вас.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ КАКВИ СА ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ:

Отговорност за вреди причинени от счупване,надраскване,заливане,изгаряне и други въздействия,изключващи обичайното тестване на продукта. При прием на върната стока,си запазваме правото да проверим продуктите за щети и въздействия причинени от евентуално необичайно ползване от Ваша страна.При наличие и установяване на такива щети,VaperBG.com ще направи прихващане от сумата за възстановяване, съобразно оценката на констатираната щета и съгласно чл.55 ал.4 от ЗЗП. Примери за приложими такси и ограничения:

Приспада се до 25% от заплатената сума ако липсва част от пълната окомплектовка ( аксесоари, кабели, опаковки на аксесоарите и основния продукт, книжа и др.)

Приспада се до 25% от заплатената сума ако е нарушена оригиналната опаковка – повредена, скъсана, надраскана или др.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ КОИ ПРОДУКТИ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ:

Всички видове течност-аромати,никотини,бази-всичко което е в течно състояние.

Всички продукти за еднократна употреба.

Всички видове мощуци,изпарители,изпарителни глави,капсули,бутилки-всички консумативи.

Транспортни разходи,такси при плащане и наложен платеж.

Стоки,които не са в оригиналната си опаковка или липсват части от нея,както и наранени,изтрити или скъсани сериен номер.

Стоки в лош вид и видими следи от употреба-драскотини по корпуса на мода,цигарата.

Според

Общи условия за ползване

на “VaperBG.com”.Всички стоки в сайта на VaperBG.com се продават при спазване императивните изисквания на ЗЗП и в частност глава V раздел ІІ от същия.Гаранционното обслужване на онлайн магазина важи за територията на Република България. ВАЖНО: Гаранцията отпада,ако по продукта има видими следи от изпускане,счупване или неправилна употреба,както и в случай на използване с неоригинални компоненти!Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване,в случай на дефект.

За рекламации и контакти може да се свържете с нас на телефон: 0879 90 90 16.
Горещо Ви препоръчваме,Молим да се свържете лично с екипа на сайта,преди да решите да върнете продукт – ще е по-добре за всички,ако запазим добри отношения,а ние държим на приятелското отношение!Ако се колебаете за покупка – свържете се с нас за безплатна консултация.
Всички рекламации се изпращат до нас с касова бележка и гаранция на продукта,за замяна на артикула или възстановяване на паричната сума.Според

Общи условия за ползване

Продуктите на страницата на VaperBG.com са подходящи за употреба само от пълнолетни лица.Никотиновите разтвори притежават същото влияние както никотинът,който организмът Ви получава при изпушването на обикновени тютюневи цигари.Електронните цигари са електрически продукти и като такива следва да се употребяват с внимание и да не се предоставят на непълнолетни.Екипът на VaperBG.com не носи отговорност за повреди в продуктите,причинени в последствие на неправилна употреба на електронните цигари,отделните компоненти,зарядните устройства и изпарителите (атомайзери).Потребителят изрично се съгласява да използва VaperBG.com изцяло на свой риск и се задължава да не търси отговорност от VaperBG.com,респективно неговите собственици и служители,за вреди,настъпили в резултат на ползваните продукти и услуги на сайта.

Стремежът на VaperBG.com е да доставя на своите клиенти най-новите стоки и най-актуалната информация свързана с тях.Цялата информация свързана със стоките и услугите предлагани на този сайт се съгласува предварително с производителите и доставчиците на съответните стоки и услуги и се контролира ежедневно.Въпреки това информация свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности,правописни или типографски грешки както и остарели данни.Според

Общи условия за ползване

VaperBG.com си запазва правото да променя или подменя всяка информация,материали,продукти или услуги описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод.  VaperBG.com не носи отговорност и няма да уважи искове основани на типографски или ценови грешки допуснати в този сайт.  VaperBG.com си запазва правото да отказва поръчки по всяко време,включително поръчки,които съдържат неверни цени или невярно описание на продукта.Също и поръчки за които VaperBG.com има съмнения,че са в нарушение на действуващите закони и поръчки,които VaperBG.com счита,че са в ущърб на неговите или на съдружниците му интереси.  VaperBG.com си запазва правото да ограничава доставката на броя на продуктите или броя на поръчките от едно лице,извършени чрез този сайт.

Всички стоки закупени от сайта VaperBG.com се изпращат по куриерски служби,с която желае клиента.За Всяка загуба или нарушение целостта на стоката по време на доставката е отговорна единствено куриерската служба.С подписването на разписката за приемане на стоката Вие потвърждавате,че сте получили стоката във вид,количество и качество,което отговаря на поръчката Ви към VaperBG.com.

Потребителят има право,без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина,да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от  14 дни.Изискването е стоките да бъдат с оригинална опаковка и ненарушена цялост.Ние ще Ви възстановим в пълен размер заплатената сума.Обратната пратка се изпраща към нас за Ваша сметка.Възстановяването на сумата е по банков път в рамките на 30 дни от датата,на която сте упражнили своето право на отказ от закупените стоки.Потребителят разполага с всички права по ЗЗП,към който настоящите общи условия препращат.

При наличие на проблем относно закупен продукт,може да се свържете с нас на телефон: 0879 90 90 16

На основание чл.57 т.3 от Закона за защита на потребителите,изпълнителят си запазва правото да откаже връщане на стоката,извън случаите на нередности по вина на изпълнителя,описани в настоящия договор.

“Вейпър Х” ЕООД си запазва правото да променя настоящите условия.Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с

Общите условия,

за да се запознае с евентуални промени.

Последна промяна 12.07.2021 г.