Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Obvious Liquids Аромати 60ml е водещ френски производител на аромати и електронни течности.Сега той е подготвил изцяло нова серия от ЧЕРВЕНИ,СИНИ и РОЗОВИ аромати.Прилича ли ви на нещо?Това са тайни рецепти за аромати,които са добре известни,но те се разработват,произвеждат и тестват във Франция.Опитайте ги на вкус и се опитайте да намерите разлика.Ароматите за овкусяване на база за употреба в електронна цигара са оригинален продукт в оригинална опаковка произведен от Obvious Liquids ,Франция.Качеството е очевиден приоритет за всички техни продукти.Всичките им рецепти са разработени,произведени и контролирани във Франция.

Obvious Liquids Аромати 60ml

е 100% френска продукция с AFNOR 1221007,която Ви гарантира напълно безопасно и сигурно вейп приключение.Продават се в PET бутилки от 60 ml с капачка,защитена от деца.Съдържат аромат и пропилен гликол.Техните продукти,отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Марка: Obvious
Производител: Obvious Liquids ,Франция
Бутилка тип: PET с защитена от деца капачка
Съдържание: 60ml концентриран аромат за разреждане
Препоръчителна степен на разреждане: 9,5% – 12% според производителя,в зависимост от необходимата сила на аромата и нуждите на потребителя
Време за отлежаване: 4 – 7 дни
Никотин : 0mg (може да се регулира в друга бутилка с никотинова основа / бустер)
Пропилен гликол (PG): 100%
Глицерин растителен (VG): 0%
Аромат:  горски плодове,мента.

Obvious Liquids

са 60ml КОНЦЕНТРИРАН аромат,вкус на PG основа и НЕ СА ГОТОВ за директна употреба,и трябва да се СМЕСЯТ с базов разтвор, в друга бутилка и да се разклатят добре преди употреба.

ВАЖНО:Този продукт не е предназначен за директна употреба.Той е концентриран PG аромат и се нуждае от допълнителна обработка и разтваряне! С една бутилка от 60ml by Obvious Liquids може да получите 600ml готова течност при смесването му с база на 10%.

Примерна таблица при смесване на 10ml аромат от Blue 60ml,при 10 % степен на разреждане в бутилка от 100ml

За да постигнете желаният от Вас никотин Добавете от 20mg Никотинов шот Долейте от Нулевата База към бутилката от 100ml
0 mg Не – 0 ml 90 ml
3 mg 15 ml 75 ml
6 mg 30 ml 60 ml
9 mg 50 ml 40 ml
12 mg 65 ml 25 ml

Горните примери са изчислени в случай на добавяне на Nicotine Booster PG50 VG50 20mg 10ml . Ако се нуждаете от повече от 1 бутилка никотин,препоръчва се да се разклаща добре,преди да се добави следващата.

  Obvious Liquids 60ml / Аромат за овкусяване

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.Винаги смесвайте (правете) Вашите течности за електронни цигари в чисти,проветриви и недостъпни за деца места.Работата с никотинови е-течности трябва да се извършва внимателно,затова ви препоръчваме да носите ръкавици и очила.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“.Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели (+18г).В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

  Obvious Liquids 60ml / Аромат за овкусяване

Декларации за опасност / класификация съгласно CLP наредбата
Моля,обърнете внимание на следните предупреждения за опасност

Пиктограми за опасност

Внимание!
Предупреждения за опасност
⇒ Вреден при поглъщане.
⇒ Може да предизвика алергична кожна реакция.
⇒ Предизвиква сериозно дразнене на очите.
⇒ Може да раздразни дихателните пътища.
Инструкции за безопасност
⇒ Ако е необходима медицинска помощ имайте под ръка контейнера или етикета на продукта.
⇒ Да се съхранява на място недостъпно за деца.
⇒ Измийте ръцете старателно след употреба.
⇒ ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Обадете се на центъра по токсикология на тел. 029154233  /лекар / … ако се чувствате зле.
⇒ АКО попадне В ОЧИ: Изплакнете внимателно с вода за няколко минути.Ако е възможно отстранете всички съществуващи контактни лещи.Изплакнете допълнително.
⇒ Изплакнете устата.
⇒ Изхвърлете съдържанието / контейнера в подходящо съоръжение за рециклиране или обезвреждане,съгласно местното законодателство.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.