Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Blaze 10ml е готова течност за употреба в електронни цигари.Тя е точно за Вас ако търсите перфектния тютюн или сладък аромат,за да влезете в света на електронните цигари.

Blaze 10ml

е Течност за електронни цигари на Гръцката марка BLAZE,Kalamata.Те създават продукти,които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Създадени по оригинални и смайващи сетивата рецепти, които ще очароват и изненадат всички  вейпъри.Удивителни и единствени по рода си течности!Продуктите са произведени в строго регулирана стерилна среда от добре квалифициран персонал,от първокласни съставки,произведени в Европейският Съюз .Разпространител на предлаганите в онлайн магазина оригинални течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com.
Марка: BLAZE Flavours
Производител: Blaze E-Liquids,Leikon 9 – Kalamata,Tel.2721500092
Съдържание: 10 ml готова течност за електронни цигари
Капацитет: 10ml.
Бутилка с детски контрол.
Глицерин растителен (VG): 50%
Никотин : 3mg,6mg,12mg
Пропиленгликол (PG): 50%
Аромат: има плодови,десертни и тютюневи

Важно!!!Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване! Никотина е токсичен, при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун. При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!!Само за употреба в електронни цигари!Не се пие / поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и / или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“.Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели.В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.