Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 18.07 - 21.07.2024г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 22.07 - 24.07.2024г. по реда на постъпване!

Supervape Аромати 10ml за овкусяване на течност и НЕ са готови за директна употреба в електронна цигара.Бъдете внимателни,тези продукти са аромати,който трябва да се смесят с основа,за да се изпаряват.В никакъв случай не трябва да се използват самостоятелно.Този аромати трябва да се прибавят към базов разтвор преди употреба и да се разклатят добре.Препоръчителното съотношение за смесване е 5%-10%,в зависимост от необходимата сила на аромата и нуждите на потребителя.Обърнете внимание,че 1 ml аромат е еквивалент на 30 капки.Ако трябва да поставите 5% аромат в база,следователно се нуждаете от 5 ml аромат за 100 ml готова за изпаряване течност.Така 0,5 ml аромат или 15 капки за 10 ml основа.Някой от нашите клиенти казват,че веднага го изпаряват след размесване с базов разтвор (и никотинов шот),но за оптимален вкус е желателно да изчакате от 7 до 15 дни преди употреба.

Supervape Аромати 10ml

са оригинални продукти в оригинална опаковка.Ароматите Supervape са произведени 100% във Франция,от лабораторията Lips France,в Loire Atlantique.Използват естествени,натурални и хранителни аромати от Европа.Продават се в пластмасова бутилка от 10 ml с капачка,защитена от деца,зрителен триъгълник на капачката.Благодарение на уникалната в света система QR Code,можете да намерите цялата информация относно продукта директно онлайн.Съдържа аромат и пропиленгликол.Всяка бутилка е със срок на годност.Техните продукти,отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD.,и не съдържат доказано вредни вещества.Отговарят на стандартите 1334/2008 / CEE.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Supervape Аромати 10ml

Марка: Supervape
Производител: лаборатория Lips France,в Loire Atlantique,Tél : +33 (0)2 40 28 71 67
Съдържание: 10ml концентриран аромат(DIY)
Препоръчителна смес: 10%
Време за отлежаване: 7 дни
Никотин : 0mg
Аромат: сладки,плодови

ОРИГИНАЛНИТЕ

Supervape Аромати 10ml

са КОНЦЕНТРИРАН аромат,вкус на PG основа и НЕ СА ГОТОВИ за директна употреба,и трябва да се СМЕСЯТ с базов разтвор,и да се разклатят добре.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“. Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели. В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

Supervape Аромати

Supervape Koolada Cyber Fresh 10ml

(1) 8,00 лв.
+ 35 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.