Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 22.09 - 24.09.2023 г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 25.09 - 26.09.2023 г. по реда на постъпване!

VAPLO Speakeasy Flavor Shot са селективна продуктова линия с ограничено издание,създадена да постигне перфектния баланс между тютюневите листа и класическата напитка,предназначена за най-взискателните небцета. Предлага така наречените “премиум” течности,които са само за ценители с много изтънчен вкус и дългогодишни Вейпъри.Безполезно е да се говори за това колко са хубави,ще Ви оставим Вие да решите и прецените сами-всеки със своя индивидуален вкус.Предлага се за първи път на Българския Вейпър,след като персонала на VaperBG.com,се запозна (и тества) с тях на VAPEXPRO ATHENS 2019,Гърция.

VAPLO Speakeasy Flavor Shot

са Течност за електронни цигари на Vaplo. Vaplo e-течности и аромати се произвеждат в Европейския съюз.Продуктите им се произвеждат по всички строги европейски спецификации само с най-висококачествени съставки.Те създават продукти,които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Vaplo представя серията Shortfill Speakasy, гама от внимателно подбрани аромати,които ще Ви развълнуват.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Бутилката съдържа 15ml течност (концентриран аромат и пропилен гликол),срока на годност,име на производителя и разпространителя,и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на Европейският Съюз.
Съдържание:15ml.течност (База и концентриран Аромат),в стъклена бутилка с пипета и капацитет от 30ml, препоръчително време за отлежаване 5-8 дни за най-добри резултати.

Марка:  Speakasy (Shortfill)
Производител:  Vaplo,EU
Съдържание: 15ml течност -концентриран аромат и Пропиленгликол (PG) База
Капацитет: 30ml.
Бутилка е с пипета
Време за отлежаване: 8 дни
Никотин : 0mg
Пропиленгликол (PG): 15ml концентриран PG аромат
Аромат: тютюн,ром

VAPLO Speakeasy Flavor Shot

има по-висока концентрация на аромат от обикновената е-течност и е предназначена за смесване с базова течност в бутилката.Следователно тази бутилка от 30 ml съдържа 15 ml ароматен концентрат.Добавете никотинов бустер ( базова течност ),към

VAPLO Speakeasy Flavor Shot

за да получите течност с количество никотин по Ваш избор.Разклатете добре и веднага може да я изпарите,но за по – добър вкус според производителя е хубаво да отлежи 5-8 дни.

ВАЖНО:Този продукт не е предназначен за директна употреба.Той е концентриран PG аромат и се нуждае от допълнителна обработка и разреждане с основи,предназначени за използване с електронни цигари!

За да постигнете желаният от Вас никотин Добавете от 20mg Никотинов шот към бутилката Долейте от Нулевата База към бутилката
0 mg Не – 0 ml 15 ml
1.5 mg 2.5 ml 12.5 ml
3 mg 5 ml 10 ml
6 mg 9 ml 6 ml
9 mg 13.5 ml 1.5 ml

Горните примери са изчислени в случай на добавяне на Fusion 10ml / 20mg никотин. и Base FLAVOURTEC VG50/PG50 100ml.Ако се нуждаете от повече от 1 бутилка никотин,препоръчва се да се разклаща добре,преди да се добави следващата.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Смеси,Разклати и Изпари!Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.Винаги смесвайте (правете) Вашите течности за електронни цигари в чисти,проветриви и недостъпни за деца места.Работата с никотинови е-течности трябва да се извършва внимателно,затова ви препоръчваме да носите ръкавици и очила.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.