Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cloud Fly Flavor Shots са произведени в EU,Redlab,52460,HR. Те създават продукти,които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Продуктите им са произведени в строго регулирана стерилна среда от добре квалифициран персонал,от първокласни съставки.

Бутилката съдържа 15 ml концентриран PG аромат,с капацитет от 60ml.,срока на годност,данни на производителя и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на Европейския Съюз.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина оригинални течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com.
Марка:Cloud Fly
Производител: Cloud Fly,EU,HR.
Съдържание:15ml концентриран аромат(PG База).
Капацитет:60ml.
Бутилка е детски контрол.
Време за отлежаване:8 дни
Никотин :0mg
Пропиленгликол (PG):15ml концентриран PG аромат
Аромат: сладки

Cloud Fly Flavor Shots

не са готови за директна употреба.Трябва да прибавите база предназначена за употреба в електронна цигара и никотин за да получите течност с количество никотин по Ваш избор.Разклатете добре и веднага може да изпарите така приготвената от Вас течност,но за по добър вкус оставете да отлежи 5-8 дни.

За да постигнете желаният от Вас никотин Добавете от 20mg Никотинов шот Долейте от Нулевата База към бутилката
0 mg Не – 0 ml 45 ml
1.5 mg 0,5 ml 40 ml
3 mg 10 ml 35 ml
6 mg 20 ml 25 ml
9 mg 30 ml 15 ml

Горните примери са изчислени в случай на добавяне на Fusion 10ml / 20mg никотин. Ако се нуждаете от повече от 1 бутилка никотин,препоръчва се да се разклаща добре,преди да се добави следващата.Позволете си момент на удоволствие с Cloud Fly Flavor Shots.По-висока концентрация на аромат от обикновената е-течност и по-голямо количество.Смеси,Разклати и Изпари.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Смеси,Разклати и Изпари!Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.Винаги смесвайте (правете) Вашите течности за електронни цигари в чисти,проветриви и недостъпни за деца места.Работата с никотинови е-течности трябва да се извършва внимателно,затова ви препоръчваме да носите ръкавици и очила.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.