Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 18.07 - 21.07.2024г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 22.07 - 24.07.2024г. по реда на постъпване!

Течност Nic Salts са 10ml готова течност за употреба в електронни цигари и имат съдържание на никотин 20MG.Никотиновите соли Ви карат да усетите по-мек удар в гърлото в сравнение с обикновените течности.NIC SALT е по-гладка от стандартните никотини.Ударът в гърлото е много мек поради добавянето на никотинова сол.20MG никотинова сол се чувства като 3MG течност от средна е-течност,така че да можете да задоволите нуждите си от никотин по приятен начин.Никотинът в е-течностите от никотинова сол се абсорбира в тялото по-бързо.Никотиновата сол е форма на растителен никотин,която се среща и в листата на тютюна.Приемът на никотин е по-висок с никотиновата сол.Ето защо нашият съвет е да ги използвате в устройства с ниска мощност – POD устройства (малки устройства за стартиране) са идеални за този тип никотин.

Съставки: Пропиленгликол, растителен глицерин,аромат и никотинови соли.
E-течен състав:
Пропиленгликол (PG): 50%
Глицерин растителен (VG): 50%
Аромат: различни вкусове
Никотин (никотинови соли): 20mg/ml
Капацитет: 10ml в бутилка с детски контрол.

Течност Nic Salts

използват никотинова сол (Nic Salt).Тази форма на никотин може да се използва най-добре в комбинация с електронни цигари / vape системи с нисък капацитет на батерията!!!
Батерията на Quic Starterset е с капацитет 400mAh и е подходяща за използване в комбинация с електронните течности Nic-Salt.

Важно!!!Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.Винаги смесвайте (правете) Вашите течности за електронни цигари в чисти,проветриви и недостъпни за деца места.Работата с никотинови е-течности трябва да се извършва внимателно,затова ви препоръчваме да носите ръкавици и очила.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!!Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.