Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bushido Limited е произведена във Франция от Airomia за OH MY VAPOR,по рецепта на Le Coq qui Vape,вдъхновени от Империята на изгряващото слънце-Япония!Репутацията на Le Coq qui Vape е добре позната в света на вейпа.Този талантлив създател е изключително педантичен в подбора на своите вкусове и произвежда всички свои продукти във Франция,за да предложи на своите потребители безупречно качество.Неговите течности не съдържат диацетил,парабени,амброкс.Тази течност се състои от хранителни аромати,пропилей гликол и растителен глицерин в съотношение PG / VG – 50/50.Предлага отличен баланс на вкусове,приятен удар в гърлото и задоволително количество пара.За да улесни живота Ви,тази бутилка с детска безопасност от 60 ml тип Unicorn е снабдена с фин връх,който прави пълненето на вашите изпарители чисто и бързо.

Bushido Limited

Чрез трите течности от своята възвишена гама Bushido, френският производител предефинира гурме течността.Независимо дали сте любител на силните вкусове или любител на сладостта, ще бъдете спечелени от измислиците на Bushido.

Bushido Limited

е Shake & Vape и е продукт без никотин ,има по-висока концентрация на аромат от обикновената течност за електронни цигари ,и е предназначена за смесване с базова течност в бутилката.Следователно тази бутилка от 60ml съдържа 50ml ароматна течност.Добавете 10 ml база с никотин  ,към 50-те ml течност за да получите 3mg никотиново съдържание на цялата бутилка от 60ml,разклатете добре и веднага можете да изпарите тази приготвена от Вас течност.Ако желаете да използвате течността без никотин,е желателно да добавите 10ml. безникотинова база.Можете да добавите други бустери,за да увеличите нивото на никотин на течността,но в друга нова по-голяма бутилка.Съдържание:50ml.течност,в пластмасова бутилка с капацитет от 60ml.;Опаковка: бутилка с детска безопасност и запечатана.Съставки:50%Пропилен гликол,50%растителен глицерин,аромат.

За да постигнете желаният от Вас никотин Добавете от 20mg Никотинов шот Долейте от Нулевата База към бутилка
0mg Не – 0ml 10ml = 60ml
1.5mg 0,5ml 0,5ml = 60ml
3mg 10ml 0ml = 60ml
6mg 20ml 0ml = 70ml

Горните примери са изчислени в случай на добавяне на Fusion 10ml / 20mg никотин. Ако се нуждаете от повече от 1 бутилка никотин,препоръчва се да се разклаща добре,преди да се добави следващата.

Bushido Limited

Марка: Bushido Limited
Производител: Airomia , Франция
Рецепта: Le Coq qui Vape
Съдържание: 50ml
Капацитет: 60ml.
Бутилка тип: Unicorn с защитена от деца капачка (рециклируема пластмаса)
Време за отлежаване: Смеси с база, Разклати добре, и веднага Изпари
Никотин : 0mg (може да се регулира с никотинова основа / бустер)
Пропилен гликол (PG): 50%
Глицерин растителен (VG): 50%
Аромат: гурме

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Смеси,Разклати и Изпари!Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.Винаги смесвайте (правете) Вашите течности за електронни цигари в чисти,проветриви и недостъпни за деца места.Работата с никотинови е-течности трябва да се извършва внимателно,затова ви препоръчваме да носите ръкавици и очила.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“.Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели.В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

Bushido Limited 50ml for 60ml

Декларации за опасност / класификация съгласно CLP наредбата
Моля,обърнете внимание на следните предупреждения за опасност

Пиктограми за опасност

Внимание!
Предупреждения за опасност
⇒ Вреден при поглъщане.
⇒ Може да предизвика алергична кожна реакция.
⇒ Предизвиква сериозно дразнене на очите.
⇒ Може да раздразни дихателните пътища.
Инструкции за безопасност
⇒ Ако е необходима медицинска помощ имайте под ръка контейнера или етикета на продукта.
⇒ Да се съхранява на място недостъпно за деца.
⇒ Измийте ръцете старателно след употреба.
⇒ ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Обадете се на центъра по токсикология на тел. 029154233  /лекар / … ако се чувствате зле.
⇒ АКО попадне В ОЧИ: Изплакнете внимателно с вода за няколко минути.Ако е възможно отстранете всички съществуващи контактни лещи.Изплакнете допълнително.
⇒ Изплакнете устата.
⇒ Изхвърлете съдържанието / контейнера в подходящо съоръжение за рециклиране или обезвреждане,съгласно местното законодателство.

Предимствата на вашата електронна течност Ozunu – Bushido:

Високо качество на компонентите.
Аромати,търсени и оценени от вейперите.
100% френско производство.
Детска предпазна капачка.
Безопасна маркировка-баркод.
Запечатана отваряща се капачка.
Партиден номер: мониторинг на качеството през целия производствен процес и гаранция за оптимална проследимост.

Добра дегустация!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.