Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Halo Аромати НЕ са готови за директна употреба в електронна цигара.Тези аромат трябва да се прибавят към базов разтвор преди употреба и да се разклатят добре.Ако вече сте ги пробвали сте усетили,колко хубав удар на гърлото и невероятно производство на пари правят.Препоръчителното съотношение за смесване е 25%,в зависимост от необходимата сила на аромата и нуждите на потребителя.Някой от нашите клиенти казват,че веднага ги изпаряват след размесване с базов разтворникотинов шот),но за оптимален вкус е желателно да изчакате 15 дни преди употреба.

Halo Аромати

са оригинален продукт в оригинална опаковка произведени от HALO,USA.HALO е една от най-големите американски марки в производството на течности за електронни цигари.HALO е известен в цял свят с уникалните си вкусове,които са много характерни и богати на вкус.С концентратите на HALO Вие може сами да приготвите любимата си течност.Продават се в бутилки от 10 ml с капачка,защитена от деца.Съдържа аромат и пропиленгликол.HALO е създадена през 2009 г. и са едни от първите на пазара произвели аромати за електронни цигари.Техните продукти,отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Производител: HALO,Nicopure Labs LLC, 5909 NW 18th Drive,Gainesville Florida(FL.) 32653 United States

Съдържание:10ml концентриран аромат
Препоръчителна смес:25%
Време за отлежаване:15 дни
Никотин :0mg
Аромат: тютюн

ОРИГИНАЛНИТЕ

Halo Аромати 10ml

са КОНЦЕНТРИРАНИ аромати на PG основа и НЕ СА ГОТОВИ за директна употреба,и трябва да се СМЕСВАТ с базов разтвор,и да се разклащат добре.

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“. Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели. В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

(7) 9,00 лв.
+ 39 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.