Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Показване на 23 резултата

Flavourtec 10мл са течности за електронни цигари и вейп,на Полската фирма FLAVOURTEC . Те се отличават с отличното производство на пара,мощност и чистота на вкуса,които не могат да се намерят никъде другаде!

Flavourtec е Сертифициран по ISO: 9001.
Flavourtec може смело да твърди,че електронните течности,които произвеждат,са от световна класа безопасни,прозрачни и осигуряват перфектно изживяване за потребителите на електронни цигари. Производител:FLAVOURTEC ;Flavourtec Sp. z o.o.;Geodetów 28, 80-298 Gdańsk / Poland;VAT EU PL5862276576;Phone: +48 58 770 0511.

Flavourtec 10мл

на FLAVOURTEC са предназначени Само за употреба в електронни цигари! Не пий!Да се пази от деца и домашни животни!FLAVOURTEC е един от водещите производители на Течности за електронни цигари произведени в Европейския съюз с най-строги стандарти.Всички 10-милилитрови бутилки за E-течност са оборудвани с интелигентната технология “игла капкомер”. Бутилката е опакована в малка кутия с листовка на български език,срок на годност,телефонен номер на производителят и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на Европейския Съюз.Те създават продукти, които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD. Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com .Преди употреба се разклаща добре. Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.

Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!!Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.