Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Red Tobacco 15ml for 60ml

Original price was: 18,80 лв..Current price is: 11,00 лв..

Червен тютюн-е разкошна,класическа комбинация от северноамерикански тютюневи аромати,която е предпочитана от ценителите.Вкусът му е богат,силен,пълен,леко пикантен и в същото време нежно подсладен с мед,което прави послевкуса му още по интересен.ОРИГИНАЛНИЯТ Red Tobacco 60ml бутилка на Гръцката марка BLAZE,съдържа 15ml ароматизиран PG концентрат,и е предназначен само за употреба в електронна цигара,но НЕ Е ГОТОВ за директна употреба,а трябва да се СМЕСИ с базов разтвор,и да се разклати добре.

Забранено за лица под 18 години!!!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

    Налично

    Създайте акаунт и спечелите 48 Бонус Точки купувайки този продукт.
    Печелите всеки път,пазарувайки при нас!

    Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.