Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Показване на 2 резултата

Happy Flavor Shots Shake & Vape е нова серия течности за електронни цигари,излязла на пазара 1 юни 2019г. за да Ви предложат ново уникално изживяване.Бъдете щастливи с тези невероятни комбинации от аромати на HAPPY,които обещават да Ви предложат уникална vaping наслада и удоволствие!

Happy Flavor Shots

са течности за електронни цигари на The liquids lab.Те създават продукти,които отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD.Продуктите на Liquids Lab са произведени в строго регулирана стерилна среда от добре квалифициран персонал,от първокласни съставки,произведени в Европейският Съюз и САЩ,зрели смеси и съхранявани в контролирани идеални температурни условия.Разпространител на предлаганите в онлайн магазина течности е Вейпър Х ЕООД,0879909016, www.VaperBG.com

Happy Flavor Shots

се отличават с чистота на вкуса.Бутилката им съдържа 30 ml течност,срока на годност,име на производителя и разпространителя,и символи на токсичност в съответствие с разпоредбите на Европейският Съюз.
Съдържание:0mg. никотин,30ml. течност-смес от концентриран аромат и база 50PG/50VG,в бутилка с капацитет от 120ml.

Производител: The liquids lab
Марка:HAPPY
Капацитет: 120ml.
E-течен състав: 30ml (база и аромат)
Време за отлежаване: 7 дни
Никотин :0mg
Пропиленгликол (PG)50% / Растителен Глицерин (VG) 50%
Аромат: Плодове

Happy Flavor Shots

имат по-висока концентрация на аромат от обикновената е-течност и са предназначени за смесване с базова течност в бутилката.Те са силно концентрирани и не са предназначени за директно изпаряване.Те трябва да се разреждат,за да се постигне приятно изживяване.Следователно тези бутилки от 120 ml съдържат 30 ml ароматен концентрат.Добавете никотинов бустер ( базова течност ),за да получите течност с количество никотин по Ваш избор и по-голям обем от предлаганите на пазара.Разклатете добре.Оставете 7 дни да отлежи за най-добри резултати.

Важно!!!Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Изделие съдържащо никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!!Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!!Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

-10%
+
Очаквайте Скоро

Happy Flavor Shots

HAPPY PLANET 30ml for 120ml

18,80 лв.
-10%
+
Очаквайте Скоро

Happy Flavor Shots

HAPPY SMILE 30ml for 120ml

18,80 лв.