Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sweet Tobacco 15ml for 60ml

(1 клиентски отзив)

11,80 лв.

Sweet Tobacco 60ml е точно за Вас ако търсите перфектния тютюн,за да влезете в света на електронните цигари.Това е тютюнев аромат с ясно доловими нотки на ванилия и карамел.Да,един от най-предпочитаните и любим аромат за мнозина.ОРИГИНАЛНИЯТ Sweet Tobacco 60ml бутилка на Гръцката марка BLAZE,съдържа 15ml ароматизиран PG концентрат,и е предназначен само за употреба в електронна цигара,но НЕ Е ГОТОВ за директна употреба,а трябва да се СМЕСИ с базов разтвор,и да се разклати добре.

Забранено за лица под 18 години!!!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

    Налично

    Създайте акаунт и спечелите 51 Бонус Точки купувайки този продукт.
    Печелите всеки път,пазарувайки при нас!

    Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.