Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 01.12 - 03.12.2023 г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 04.12 - 05.12.2023 г. по реда на постъпване!

Valentine Milky Chocolate 120ml + ПОДАРЪК 70ml VG

21,00 лв.

Вдъхновени от шоколада и любовта на перфектната двойка,BLACKOUT създаде цяла нова серия посветена на тях и техния празник-14 февруари-Свети Валентин-BE MY VALENTINE.Изберете да преживеете своята любовна история с MILKY CHOCOLATE и накарайте сърцето си да бие с вкус,който ще Ви заинтригува.Едва ли някой би отказал вкусен шоколадов шейк приготвен с много любов-добре разбърканите в блендера течен шоколад,мляко,сладолед и сметана са истинска наслада в горещите летни дни.
Съдържание:0mg.никотин,36ml PG концентриран аромат,в бутилка с капацитет от 120ml. ПОДАРЪК бутилка BLACKOUT 70ml VG(Растителен Глицерин).

Забранено за лица под 18 години!!!

    Налично

    Създайте акаунт и спечелите 92 Бонус Точки купувайки този продукт.
    Печелите всеки път,пазарувайки при нас!

    Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.