Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че в периода 01.12 - 03.12.2023 г.

онлайн магазинът няма да изпълнява поръчки.

Постъпилите в този период поръчки ще се изпращат на 04.12 - 05.12.2023 г. по реда на постъпване!

Uwell Caliburn Explorer Pod Kit 1000mAh 4ml Black

56,80 лв.

Uwell Caliburn Explorer Pod Kit 1000mAh 4ml Black – е първата под система на Uwell с механизъм с двойна намотка. Захранва се от 1000mAh вградена батерия, за да ви осигури дълготрайно изпаряване. Има 3 налични режима: режим на двойна намотка (натиснете бутона нагоре веднъж, за да активирате), режим на лява или дясна намотка (натиснете веднъж левия или десния бутон, за да активирате) и алтернативен режим (натиснете бутона надолу веднъж, за да активирате). Превключвате различните режими или активирате различни бобини чрез бутона за меню с 4-листна детелина, за да се насладите на различно изживяване при изпаряване.

 • Капацитет на капсулата: 4ml (2ml за всяка камера)
 • Батерия: Вградена 1000mAh
 • Бързо зареждане 2A Type-C
 • Максимална мощност: 32W
 • Три режима на изпаряване: режим на лява намотка или режим на дясна намотка, алтернативен режим и режим на двойна намотка
 • Бутон за меню с четирилистна детелина
 • Система с двоен въздушен поток съвместим с изпарителни глави Uwell Caliburn G и Caliburn G2

  Очаквайте Скоро

  Извести ме при наличност

  Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.