Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Показване на 4 резултата

Donut Puff Shake & Vape на Vape Empire, Малайзия ще ви заслепи със своите вкусни понички! Да, Понички покрити с различни вкусни глазури. Сред най-предпочитаните са: Donut Puff Strawberry 50ml, Donut Puff Blueberry 50ml, Donut Puff Swedish Berries 50ml и разбирасе любимата на всички течност с вкус на шоколадова поничка – Donut Puff Chocolate 50ml.

Shake & Vape са течности за електронни цигари, към които прибавяме база или никотинов шот, разклащаме и веднага изпаряваме.

Donut Puff Shake & Vape

е PET бутилка с детска безопасност.Съдържа 50ml течност (30%PG/70%VG) с аромат и 0mg никотин,в бутилка с капацитет 60ml.

ВАЖНО:Този продукт не е предназначен за директна употреба.Той се нуждае от допълнителна обработка и разтваряне било с база или никотинов шот!

За да постигнете желаният от Вас никотин Добавете от 20mg Никотинов шот Долейте от Нулевата База към бутилката
0 mg Не – 0 ml 10 ml
3,3 mg 10 ml 0 ml
5,7 mg 20 ml 0 ml


Горните примери са изчислени в случай на добавяне на Fusion 10ml / 20mg никотин. Ако се нуждаете от повече от 1 бутилка никотин,препоръчва се да се разклаща добре,преди да се добави следващата.

Производител: Vape Empire, Малайзия.
Съдържание: 50ml течност (30% PG / 70% VG) с аромат.
Капацитет: 60ml.
Пропиленгликол (PG): 30%
Растителен глицерин (VG): 70%
Никотин : 0mg
Аромат: Поничка

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено. Да се съхранява на хладно и сухо място. Избягвайте излагането на директна слънчева светлина. За продължително съхранение сложете в хладилник. Преди употреба се разклаща добре. Използвайте до датата на корпуса!!! Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби. Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване! Никотина е токсичен, при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун. При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари! Не се пие  /поглъща! Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и / или кърмене. Да се съхранява извън обсега на деца!!!