Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vanillin 10ml by ExtraDIY

7,80 лв.

Vanillin 10ml by ExtraDIY – Добавка, която е основа Ванилин(Етил ванилин), подобрител на вкуса, използва заради неговите ароматни свойства, самостоятелно или като компонент добвен към течност. Не трябва да се използва прекомерно, тъй като високите дози издават горчив вкус!

Опаковка: бутилка 10мл.
капачка, защитена от деца.
Съдържание: 10мл. (Добавка)

Препоръчителна дозировка: 1-2 капки на 10мл течност 50/50. Колкото по-високо е съдържанието на VG във вашата течност, толкова повече добавка ще ви трябва!
За разлика от ароматите, добавката не изисква време за зреене. С времето ефекта намалява, докато изчезне напълно, затова се препоръчва добавянето и да е в края на зреенето.

*ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Този продукт не е предназначен за незабавна употреба.
Това е концентрирана добавка и се нуждае от допълнителна обработка и разтваряне.

Забранено за лица под 18 години!!!

Създайте акаунт и спечелите 34 Бонус Точки купувайки този продукт.
Печелите всеки път,пазарувайки при нас!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.