Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

V by Black Note Аромати 10ml са концентрирани аромати за овкусяване на база.НЕ са готови за директна употреба в електронна цигара.Това са смеси от най-добрите тютюневи сортовете.Те се предлаган в онлайн магазина и разпространяван от Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com, е произведен от Black Note, Италия.

V by Black Note Аромати

са естествено извлечени от истински сурови и необработени тютюневи листа.За производството на своите аромати Black Note използва дългият процес на студена мацерация (обработка).Това е най-добрият метод за извличане на деликатните есенции на тютюна.В производствения процес не се добавят химически добавки,изкуствени аромати,оцветители,подсладители или синтетични добавки,а изцяло натурални.Тези течности не съдържат диацетил,ацетил пропионил,етилен гликол,диетилен гликол,кролеин или ацетоин.Използва се естествена селекция само с не-ГМО тютюневи семена,разчитайки на природата,за да произведе и извлече най-добрия вкус на тютюна.Техните продукти,отговарят на изискванията на европейските насоки за TPD.

V by Black Note Аромати

се предлагат в пластмасова бутилка от 10ml,съдържаща 10ml концентриран аромат (USP пропиленгликол и екстракт от тютюн),към който трябва да се добавят неутрална основа (база) или никотин (ако е необходимо),за да се получи 100ml готова течност за употреба в електронна цигара.Според производителя се разрежда на 10% в бутилка с база и интензивно се разклаща.Време за отлежаване 10-15 дни.На някой може да му е много силен аромата,затова може да го доразреди с още 10ml база.

ВАЖНО:Този продукт не е предназначен за директна употреба.Той е концентриран PG аромат и се нуждае от допълнителна обработка и разреждане!

V by Black Note Аромати

Марка: Black Note
Производител:Black Note,Италия
Бутилка тип: пластмасова 10ml бутилка
Съдържание: 10ml концентриран аромат(USP пропиленгликол и екстракт от тютюн).
Препоръчителна степен на разреждане: 10% според производителя(в зависимост от необходимата сила на аромата и нуждите на потребителя)
Време за отлежаване: 10-15 дни в зависимост от предпочитанията и вкуса потребителя 
Никотин : Без никотин.0mg (може да се регулира в бутилката с никотинова основа / бустер).
Пропилен гликол (PG): 100%
Глицерин растителен (VG): 0%
Аромат:  тютюн

V by Black Note Аромати

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продукт съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“. Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели. В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

V by Black Note Аромати

Декларации за опасност / класификация съгласно CLP наредбата
Моля,обърнете внимание на следните предупреждения за опасност

Внимание!Пиктограми за опасност:

 • Предупреждения за опасност
  ⇒ Вреден при поглъщане.
  ⇒ Може да предизвика алергична кожна реакция.
  ⇒ Предизвиква сериозно дразнене на очите.
  ⇒ Може да раздразни дихателните пътища.
 • Инструкции за безопасност
  ⇒ Ако е необходима медицинска помощ имайте под ръка контейнера или етикета на продукта.
  ⇒ Да се съхранява на място недостъпно за деца.
  ⇒ Измийте ръцете старателно след употреба.
  ⇒ ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Обадете се на центъра по токсикология на тел. 029154233  /лекар / … ако се чувствате зле.
  ⇒ АКО попадне В ОЧИ: Изплакнете внимателно с вода за няколко минути.Ако е възможно отстранете всички съществуващи контактни лещи.Изплакнете допълнително.
  ⇒ Изплакнете устата.
  ⇒ Изхвърлете съдържанието / контейнера в подходящо съоръжение за рециклиране или обезвреждане,съгласно местното законодателство.

V by Black Note Аромати

Latakia 10ml V by Black Note

Марка: V by Black Note
(2) 12,00 лв.
+ 52 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.