Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

T-JUICE Аромати се произвежда във Великобритания,спазвайки най-строгите програми за контрол и качество.Съставките за производството им са най-качествените и се доставят от държави членки на Европейския Съюз.

Чистите вкусови концентрати на T-Juice трябва да се използват само като част от е-течен продукт,който се изпарява от електронни цигари.Концентратът трябва да се разреди с пропиленгликол и / или растителна глицерин.Този аромат трябва да се прибави към базов разтвор преди употреба и да се разклати добре.Ако е необходимо,може да се добави и никотинова база.Препоръчителното съотношение за смесване е 10%-20%,в зависимост от необходимата сила на аромата и нуждите на потребителя.Някой от нашите клиенти казват,че веднага го изпаряват след размесване с базов разтворникотинов шот),но за оптимален вкус е желателно да изчакате от 2 до 7 дни преди употреба.Уверете се,че винаги използвате предпазно облекло,очила и ръкавици,когато работите с тях,или каквито и да било допълнителни електронни цигари.

Разпространител на предлаганите в онлайн магазина

T-JUICE Аромати

е Вейпър Х ЕООД, 0879909016, www.VaperBG.com

Производител:  T-Juice ,UK
Съдържание:30ml концентриран аромат,на PG основа,в PET бутилка с предпазна капачка за деца
Препоръчителна смес:10-20%
Време за отлежаване:7 дни
Никотин :0mg
Аромат: плодове

Важно!!! Съхранявайте плътно затворено.Да се съхранява на хладно и сухо място.Избягвайте излагането на директна слънчева светлина.За продължително съхранение сложете в хладилник.Преди употреба се разклаща добре.Използвайте до датата на корпуса!!!Изхвърлете само на определените за това места в съответствие с местните разпоредби.Продукт съдържащ никотин води до пристрастяване!Никотина е токсичен,при контакт с кожата изплакнете с вода и сапун.При неразположение обадете се в центъра по токсикология на тел. 029154233

Внимание!!! Само за употреба в електронни цигари!Не се пие/поглъща!Да се пази от деца и домашни животни!

Забранено за лица под 18 години!!! Продуктът съдържащ никотин не се препоръчва на бременни и/или кърмене.Да се съхранява извън обсега на деца!!!

Преди да направите покупка от нашия електронен магазин,Вие сте прочели и сте приели “Общи условия за ползване на “VaperBG.com”“.Ние се стараем всички поръчки да бъдат доставени в рамките на 24 час на своите пълнолетни получатели.В случай на проблем с вашата поръчка,ние ще Ви информираме навреме!Заедно с Пратката Ви изпращаме имейл или предоставяме актуализация по телефона/Viber.За нищо не се колебайте да се обадите на 0879 90 90 16.

(1) 18,80 лв.
+ 82 Бонус Точки.
Само за регистрирани потребители!

Молим Ви, да се запознаете с "Политиката ни за защита на личните данни и бисквитките" и с "Общите правила за използване на онлайн магазин VaperBG.com", и да направите своя избор. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с новите правила и условия.